Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Ερχονται οι κλώνοι

Ο κύριος Αντινόρι, κλωνοποιός παγκοσμίως γνωστός, ανακοίνωσε ότι έχει φτιάξει κλώνους ανθρώπων, δηλαδή παιδιά, που είναι τώρα εννέα χρονών και ζουν κάπου στην πρώην Ανατολική Ευρώπη, που είναι τώρα πια Κεντρική Ευρώπη, κι άντε να τη βρεις. 

(Και αυτή και τους κλώνους.) Χρήσιμη συμβολή στην παρακμή του πολιτισμένου κόσμου, ο οποίος έχει αρχίσει να απογοητεύεται από το ανθρώπινο είδος και ας προχώρησε στον πολιτισμό με τόσο ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Ή ακριβώς εξαιτίας αυτού, προοδεύοντας με τόση ταχύτητα έφτασε γρήγορα στα όριά του και έσπασε τα μούτρα του στον τοίχο. 

Λοιπόν οι κλώνοι είναι ό,τι πρέπει για το μέλλον της παρακμής. Όλοι αντί για παιδιά θα θέλουν κλώνους, δηλαδή παιδιά ίδια με αυτούς, τα οποία θα γεννιούνται λίγο φθαρμένα, λόγω του ότι δεν θα παράγονται από τα γενετικά κύτταρα, και θα κάνουν με τη σειρά τους ακόμα πιο γερασμένα παιδιά, που θα φθείρονται ακόμα γρηγορότερα κ.ο.κ. Οπότε κάποια στιγμή ο κύκλος ζωής θα έχει φτάσει περίπου τα 10 χρόνια και τότε θα έρθουν από τις καθυστερημένες και φτωχές χώρες τα κανονικά παιδιά σε απολίτιστη κατάσταση, με φουσκωτά σκάφη και τάνκερ κ.λπ., ρωμαλέα και υγιή, άγρια και ορεξάτα και θα πάρουν ειρηνικά τη θέση των κλώνων για να συνέλθει η ανθρωπότητα. 

Κρίμα που θα χαθούν σε αυτή την πορεία τα γαλάζια μάτια και τα ξανθά μαλλιά, αλλά δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί και να εμφανιστούν τίποτα άνθρωποι με φυσικά πράσινα μαλλιά και καροτί μάτια και να αρέσουν περισσότερο. 

Γενικά πάντως θα επικρατήσουν οι σκούροι επί των λευκών κλώνων. 

Μόνο που για να γίνουν όλα αυτά, πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να κλείσει καλύτερα τα σύνορά της. Αλλιώς δεν θα ευδοκιμήσουν ποτέ οι κλώνοι. 
https://www.tanea.gr/2009/03/06/opinions/analwsima-erxontai-oi-klwnoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΙΚΑ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΕ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Μεγάλα κ...