Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Όλη η εξουσία στους ευνούχους

Ευνουχισμός του θεού Ουρανού από
το γιο του τον Κρόνο, τότε που το
σεξ σήμαινε και εξουσία
Αυτός δεν πείραξε καμία καμαριέρα, τηλεφωνικό σεξ έκανε ο άνθρωπος, ό,τι πιο αγνό δηλαδή. Δεν άπλωσε χέρι. Δεν έβλεπε, δεν έπιανε, μόνο μιλούσε. Πόσο μάλλον, δεν βίασε. Κι όμως η πολιτική του καριέρα τινάζεται στον αέρα, αφότου το παραδέχτηκε, δεν βρίσκει πουθενά υποστηριχτές. Ένας ταλαντούχος νεοϋορκέζος πολιτικός, πολλά υποσχόμενος, ο κ. Βάινερ. Στενός συνεργάτης της Χίλαρυ Κλίντον.

Πάει, δεν απομένει παρά μία λύση για τους πολιτικούς. Να επιλέγονται από την τάξη των ευνούχων, η οποία δεν υπάρχει ακόμα, αλλά πρέπει να δημιουργηθεί. Μόλις αρχίσει να διακρίνεται κάποιο ταλέντο στην πολιτική, να μπορεί κανείς να πηγαίνει σε ειδικά ιατρεία και να ευνουχίζεται, κρατώντας σε μια γυάλα τα όργανά του για να τα επιδεικνύει στους ψηφοφόρους όποτε χρειάζεται. Όπως έκαναν στην Κίνα οι γονείς των αγοριών που προορίζονταν για υπηρεσία στην αυτοκρατορική αυλή. Και οι εξασφαλισμένοι από σκάνδαλα εκλεκτοί της εξουσίας, να φυλάνε αυτή τη γυάλα σε όλη τη ζωή τους. (Στην Κίνα, τη μέρα που καταλύθηκε η αυτοκρατορία, πήραν οι καημένοι τη γυάλα τους από το ράφι, και βγήκαν να αναζητήσουν την τύχη τους σε έναν καινούργιο κόσμο).
Σε αυτό τον καινούργιο κόσμο λοιπόν το σεξ σταδιακά απαγορεύεται στους άρρενες πολιτικούς. Οι γυναίκες ακόμα δεν έχουν προβλήματα, πρώτον είναι λίγες, δεύτερον φαίνεται ότι όλες οι ορμές τους επενδύονται στον αγώνα για την εξουσία. Οι άντρες όμως, ακόμα κι αν έχουν επιλέξει για να ξεδίνουν το πιο άυλο σύστημα (τηλεφωνικό σεξ, καταργεί και τα σάλια) είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τόσο άμεμπτη διαγωγή, που δεν έχει νόημα πια. Η ιδέα πως η εξουσία συνδέεται με τις σεξουαλικές κατακτήσεις και τις εξασφαλίζει, είναι πια πιο ενοχλητική από την άσκηση της ίδιας της εξουσίας. Οι λαοί, ορισμένοι τουλάχιστον, αντέχουν να τους βάζεις παραπάνω ΦΠΑ, φτάνει να μην ξενογαμείς, και να σε βλέπουν κάθε τόσο με την κυρά σου στο σαλόνι, δίπλα στα παιδιά. Οπότε θα δείτε, θα έρθει μόνο του, ο ευνουχισμός είναι το μέλλον. Τώρα πια ένα από τα δύο μπορεί να ασκείται, ή εξουσία, ή σεξ. Διαλέγοντας θα ξεχωρίζουν οι ηγέτες.
Δημοσίευση σχολίου

Πρωτομαγιά στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πόσο μου άρεσε η Νέα Φιλαδέλφεια όταν ήμουν παιδί! Πόση ευτυχία να επισκέπτομαι τη γιαγιά μου εκεί, σε μονοκατοικία με αυλίτσα και κ...